BUITENMUREN SPUITEN

Latex spuiten


Latex spuiten is in alle kleuren mogelijk. Kies voor latex spuiten en de daarbij behorende hoge kwaliteit. Latex spuiten geeft een veel mooier eindresultaat dan het traditionele sauswerk met de roller.


Werkwijze


De latex wordt verneveld op de muur wat een super strak eindresultaat geeft. Met het spuiten van latex breng je meer laagdikte aan wat ook nog eens de kwaliteit van het schilderwerk verhoogd. Onze latex spuiters zijn gedreven vakmensen die met passie het beste resultaat leveren zodat de klant 100% tevreden is.


De voordelen


Één van de voordelen van Latex spuiten is dat de klus sneller klaar is en het daarmee kostenbesparend. Klanttevredenheid staat bij ons voorop en wij leveren iedere klus met 100% tevredenheid op. DGT is de specialist op het gebied van latex spuiten.


Onze spuiters werken door geheel Nederland en België. Onze vakmannen staan voor u klaar en komen graag met u de mogelijkheden bespreken. Wij spuiten zowel woningen als bedrijfspanden. Voor latex spuiten maken wij gebruik van de professionele Airless verfspuiten van Graco. Uitgelicht Project