Roof Wizzards

Inschakelen van ervaren dakreinigers


Bent u op zoek naar specialisten die uw dak of gevel van een onderhoudsbeurt kunnen voorzien? Onze ervaren dakreinigers nemen u dit graag uit handen en zorgen voor jarenlange bescherming. ‘Onderhoud is behoud’ is ons motto, dus zetten wij diverse reinigingstechnieken in zodat uw pand er weer als nieuw uitziet. Deze reinigingstechnieken stemmen wij haarfijn af op uw situatie. Wij doen er alles aan om uw dak weer een fris en strak uiterlijk te geven! Een van de technieken om dit mogelijk te maken is reiniging onder gepaste druk of door middel van stoom cleanen. Dit is de oplossing voor vervuilde gevels en/of daken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan organische vervuiling, zoals groene, witte of zwarte aanslag. Ook kan het gaan om graffiti of gevelverf. Wilt uw weten welke techniek wij kunnen inzetten om vervuiling op uw dak te verwijderen? Onze dakreinigers helpen u graag verder. Neem direct contact door te bellen naar +31 64 0008 248 of +32 466 44 68 77.

Dakreinigers gebruiken diverse technieken


Welke type techniek onze dakreinigers gebruiken hangt dus af van uw type gevel of dak en de aard van de vervuiling. Hierbij maakt de jarenlange expertise van onze adviseurs en vakspecialisten het verschil. Zij hebben door de jaren verschillende dakproblemen gezien en weten hierdoor welke techniek het meest effectief zal zijn. Hierdoor wordt schade voorkomen en bent u gegarandeerd van een optimaal en langdurig gereinigde gevel en/of dak. Daar zal uw pand enorm van opfrissen en bovendien nemen de uitstraling en waarde toe. Zijn de dakpannen of golfplaten te poreus geworden? Dan kunnen onze dakreinigers uw dak voorzien van een nieuwe dakcoating. Door het laten coaten van uw dakpannen, zorgt u ervoor dat uw dak weer in oude glorie herstelt kan worden. Meer weten over de mogelijkheden? Vul het contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

dakreiniging dakcoaten antwerpen hoogstraten schoten hilversum laren baarn laren t'gooi naarden zeewolde almere apeldoorn

Belang van reinigen


Onze dakreinigers verwijderen aanslag of vervuiling van uw gevel of het dak van uw woning. Het verwijderen van vervuiling stopt de schade aan uw dakpannen en gevel. Door regelmatig uw woning te laten reinigen, houdt u uw woning in een goede staat. Na de reinigingswerkzaamheden, kunt u uw dak laten coaten. Daarnaast is het mogelijk om een impregneer laag aan te laten brengen zodat u bent verzekert van een jarenlange bescherming. Wist u dat wij naast het reinigen van daken ook gespecialiseerd zijn in terrasreiniging? Dit doen wij net als bij daken op een duurzame manier zonder het gebruik van schadelijke chemische middelen! Zo houdt u uw bestrating langdurig schoon en fris. Wilt u dit ook? Vraag direct een gratis offerte aan voor één of meerdere van onze diensten.