Dakcoating Hollands Oranje

Belang van dakpannen coaten


Wat is het belang van dakpannen coaten? Eigenlijk kunt u een dak vergelijken met een auto. De dakcoating is de beschermlaag van het dak net als dat de lak een beschermlaag van een auto is. Wanneer de lak van een auto beschadigd, begint de auto te roesten. Na het roesten, begint de auto na verloop van tijd nog minder te worden en kunt u er niet meer veilig in rijden. Bij een dak gaat dit proces eigenlijk precies hetzelfde. Zonder uw dak te laten coaten, wordt het dak aangetast en gaat het rottingsproces van start. Door uw dak te voorzien van nieuwe coating, voorkomt u hoge kosten van het aanleggen van een nieuw dak. Het belang van dakpannen coaten ligt dus in het verlengen van de levensduur van uw dak waardoor u ergere problemen voorkomt. Bekijk ook de verschillen tussen een dak zonder coating en met een coating waarmee het belang van coaten nog eens extra wordt benadrukt.

Dakpannen coaten voor bescherming


Dakpannen coaten is dus belangrijk voor de bescherming van uw dak. Zo heeft de coating een vochtwerende werking en wordt uw dak beschermd tegen Uv-stralen. Daarnaast wordt de weerstand van uw dak tegen weers- en milieu-invloeden verhoogd. Ook is de coating waterdamp doorlaatbaar, elastisch en duurzaam omdat u geen nieuw dak hoeft te laten plaatsen. Wij doen er alles aan om uw dak weer in oude glorie te herstellen. Hierbij hebben wij klanttevredenheid voorop staan en doen er alles aan om de klus naar 100% tevredenheid te voltooien. Onze werkzaamheden op het gebied van dakcoating voeren wij uit door geheel Nederland en België. Wij zijn dus overal in te schakelen en staan voor u klaar! Neem direct contact met ons om een gratis offerte aan te vragen. Neem direct contact door te bellen naar +31 64 0008 248 of +32 466 44 68 77.

Vervuild dak
Vervuild dak
Gereinigd dak
Gereinigd dak
Nieuwe coating oranje
Nieuwe coating oranje
ander dak project oranje van af boven
ander dak project oranje van af boven

Reinigen van uw dak


Wist u wij naast het coaten van dakpannen ook in te schakelen zijn als dakreinigers om alle vervuiling van uw dak te verwijderen? Afhankelijk van de staat van uw dak, kunnen wij diverse reinigingstechnieken toepassen. Denk hierbij aan stoom cleanen, reinigen onder gepaste druk, chemische reinigen en een anti mos behandeling. Zo wordt er schade aan uw dak voorkomen en heeft u een optimaal en langdurig gereinigde gevel of dak. Na de reinigingswerkzaamheden kunnen wij uw woning voorzien van een nieuw coating of een impregneerlaag. Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw dak voor jarenlang beschermd is en een frisse uitstraling heeft? Mail direct naar info@dgtcoating.nl of naar info@dgtcoating.be om een gratis offerte aan te vragen.