REINIGEN

Onderhoud van uw dak of gevel


Onderhoud is behoud. Als uw gevel en/of dak een opknapbeurt kan gebruiken, dan denken we graag met u mee. Er zijn vele mogelijkheden om alles weer een fris en strak uiterlijk te geven, en te zorgen dat uw gevels en/of dak weer jaren mee kan. Reiniging onder gepaste druk of stoom is dé oplossing voor vervuilde gevels en/of dak. Dit kan gaan om organische vervuiling zijn zoals groene, witte of zwarte aanslag of door een klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vormen van vervuiling kunnen wij middels de juiste technieken van de gevel of dak verwijderen, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet.


Reiniging technieken


Welke techniek het beste is hangt af van uw type gevel of dak en de aard van de vervuiling. De jarenlange expertise van onze adviseurs en vakspecialisten maken het verschil. Zij stemmen de reinigingstechniek haarfijn af op uw situatie Dit voorkomt schade en zorgt voor een optimale en langdurige gereinigde gevel en/of dak. Uw pand zal enorm opfrissen. De uitstraling en waarde nemen toe.


Het belang van reinigen


Reiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel en/of dak van uw woning. Door het verwijderen van vervuiling doormiddel van reiniging stopt u schade aan uw dakpannen en gevels. Het reinigen is behoud van uw woning. Na de reinigingswerkzaamheden wordt uw woning voorzien van een nieuwe coating en/of impregneer laag voor een jarenlange bescherming.

Voor het reinigen van gevels beschikken we over meerdere technieken:


  • Stoom cleanen
  • Reinigen onder gepaste druk
  • Chemisch reinigen
  • Anti mos, algen behandeling

Uitgelicht Project

NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE!