Dakcoating Zwart

Dak laten coaten door experts


Wilt u uw dak weer laten shinen door uw dak te laten coaten? Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van nieuwe dakcoating. Deze is beschikbaar in een transparante kleur of een RAL-kleur naar keuze. Ook voor het spuiten van buitenmuren bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zijn gediplomeerd en gecertificeerd om al onze diensten te mogen uitvoeren door heel Nederland en België. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige gereedschappen en materialen. Zo hebben wij ladders, hoogwerkers, gondels, steigers, professionele hogedrukmachines en verfspuitmachines tot onze beschikking. Hierdoor kunnen wij alles wat vervuild kan raken op een professionele manier reinigen. Van laagbouw tot op grote hoogten: wij draaien onze hand er niet voor om. Bent u benieuwd welke projecten wij zoals hebben afgerond op het gebied van dakpannen coaten? Bekijk dan het tabblad ‘Realisaties’!

Dak laten coaten betekent een nieuw dak zonder hoge kosten


Uw dak laten coaten betekent een nieuw dak zonder hoge kosten. Ziet uw dak er niet mooi uit? Is de coating van uw dak versleten en bent u op zoek naar een passende oplossing zonder hoge kosten? Dan is het laten coaten van uw dak een geschikte oplossing. Door een nieuw coating te laten aanbrengen, krijgt uw dak weer een geheel nieuwe en frisse uitstraling. Bovendien zorgt u er zo voor dat uw dak wordt beschermd tegen allerhande externe invloeden. Zo biedt de aangebrachte coating hoge weerstand tegen weers- en milieu-invloeden en worden mossen en algen bestreden. Verder is de coating vochtwerend, uv-bestendig en waterdamp doorlaatbaar. Hadden we al verteld dat dakcoating de meest duurzame oplossing is? Een nieuw dak laten plaatsen is overbodig door te kiezen voor dakcoating. Vraag direct een gratis offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Vervuild dak
Vervuild dak
Gereinigd dak
Gereinigd dak
Tijdens de metamorfose
Tijdens de metamorfose
Het eindresultaat
Het eindresultaat

Buitenmuren laten spuiten


Wist u dat u naast het laten coaten van uw dak ook bij ons terecht kunt voor het spuiten van uw buitenmuren? Ook bij deze klus staat klanttevredenheid voorop en zorgen wij er voor dat wij het beste resultaat leveren zodat u 100% tevreden bent. Het latex spuiten is in alle kleuren mogelijk en geeft een mooier eindresultaat dan het traditionele sauswerk met roller. De latex wordt verneveld op de muur wat een super strak eindresultaat geeft. Een van de andere voordelen van latex spuiten is dat de klus sneller klaar is, waardoor u kosten bespaart. Onze vakmannen staan dus voor u klaar op het gebied van latex spuiten, dakcoating en het reinigen van uw bestrating. Ook als dakreinigers zorgen wij ervoor dat uw dak professioneel wordt gereinigd. Neem nu contact met ons op en ontvang een gratis offerte!