Dakcoating Antraciet

Bescherm uw dak met dakcoating


Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw dak beschermd is tegen weersinvloeden? Bescherm uw dak dan met dakcoating. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van nieuwe dakcoating op uw daken. Hierbij kunt u zelf de keuze maken tussen een transparante coating of een zelfgekozen RAL-kleur. Door het laten coaten van uw dakpannen zorgt u ervoor dat uw dak weer in oude glorie herstelt kan worden. Naast deze nieuwe uitstraling beschermt een goed gecoat dak tegen alle weersinvloeden. Uw dak vangt namelijk de meeste regen, wind en hagel voor uw huis op en moet dus heel wat weersomstandigheden aankunnen. Benieuwd welke daken wij afgelopen tijd hebben gerealiseerd? Ga naar het tabblad ‘realisaties’ om een indruk te krijgen.

Werking van dakcoating


Ruwe weersomstandigheden zorgen ervoor dat uw dakpannen op den duur beschadigen en poreus raken. Dit heeft tot gevolg dat de poreuze dakpan gaat scheuren en daardoor lekkage veroorzaakt. Daarnaast kan dit ook tot algen of mosvorming leiden. Om dit tegen te gaan, zorgt het coaten van dakpannen er voor dat deze ongemakken voorkomen worden. Wanneer de toplaag van de pannen, lei of golfplaten te poreus zijn geworden, kunnen dakreinigers het probleem niet oplossen. Ook een anti mos behandeling is niet genoeg en het dak moet worden voorzien van een nieuw coating. Bovendien hoeft u door dakcoating niet uw hele dak te vervangen en is het dus een duurzame oplossing. Verleng de levensduur van uw dak met dakcoating en laat uw dak weer shinen! Neem contact met ons op en vraag een gratis offerte aan! Mail naar info@dgtcoating.nl of naar info@dgtcoating.be.

Dak reinigen en coaten antwerpen hoogstraten schoten t'gooi hilversum naarden bussum baarn laren

Uw specialist in cleaning en coating


Wist u dat wij naast dakcoating ook specialist zijn in het reinigen van uw daken? Onze adviseurs en vakspecialisten maken het verschil en stemmen de reinigingstechniek haarfijn af op uw situatie. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden om uw dak weer een fris en strak uiterlijk te geven. Hierdoor kunnen uw gevels en/of daken weer jarenlang mee. Door het verwijderen van vervuiling stopt u de schade aan uw dakpannen en gevels. Wij adviseren om na de reinigingswerkzaamheden uw woning te voorzien van een nieuw coating en/of impregneer laag. Dit garandeert een jarenlange bescherming. Voorkom problemen met uw dak en schakel onze vakspecialisten in! Wij zijn gediplomeerd en gecertificeerd voor het uitvoeren van dak werkzaamheden in geheel Nederland en België. Neem direct contact op en ontvang een gratis offerte!

Atraciet uitgelicht