Impregneren

Bescherming van uw gevels


Een gevel impregneren we om een beschermlaag aan te brengen. Door het impregneren ontstaat er een ademende - maar vochtwerende - onzichtbare film laag op de gevelstenen.  Doordat de gevelstenen geen water meer opzuigen blijven ze langer schoon.


Na dak en/of gevelreiniging


Na het reinigen van stenen gevels adviseren wij altijd om deze te laten impregneren. Uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen. De gevels blijven hierdoor langer schoon, zodat u optimaal profijt heeft van uw gereinigde gevels.


Impregneren bij vochtproblemen


Ook als er niet is gereinigd, kan impregneren waardevol zijn. Dit is meestal het geval bij vochtproblemen. Gevels op een beschutte plaats en/of gericht op het Noorden blijven door gebrek aan zonlicht en wind vaak langer nat. Dit is slecht voor de levensduur en het zorgt dat de gevel sneller vuil wordt door stof en aangroei van alg (groene aanslag). Door dergelijke gevels op een droge dag te impregneren, worden ze minder nat en blijven ze langer schoon.


Productbeschrijving


Watergedragen impregneermiddel

Oplosmiddel vrij - Milieuvriendelijk - Minimaal 90% biologisch afbreekbaar


DGT werkt met een milieuvriendelijk impregneermiddel voor het impregneren van minerale ondergronden. Werkzame bestanddelen zijn op basis van een emulsie van silanen en siloxanen.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE!